Totul s-a petrecut lângă o pădure din Mureș, unde mai multe familii cu copii, au mers la picnic. Printre aceștia se afla și un pădurar care avea la el o armă cu aer comprimat pe care a lăsat-o nesupravegheată. Într-un moment de neatenţie al adulţilor, unul dintre copii, în vârstă de 8 ani, a luat arma, s-a jucat cu ea şi l-a împuşcat pe fratele sau mai mic, de 5 ani.

Copilul a fost găsit în stare de inconştienţă de echipajele de salvare. S-a inceput imediat resuscitarea, insa, din nefericire, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. Un dosar penal pentru ucidere din culpa a fost deschis in acest caz.

Citeste si: VIDEO- Clipe de cumpănă pentru doi copii intoxicați cu paracetamol

Tragedie absurdă cu arma de vânătoare

Un copil în vârstă de 5 ani a fost împușcat mortal, luni 3 mai, în apropiere de localitatea mureșeană Mădăraș, în timpul unui picnic la care au participat mai multe familii, transmite presa locală. Tragedia a fost provocată de către fratele victimei, un băiat în vârstă de 8 ani, care s-a jucat cu o armă de vânătoare cu aer comprimat lăsată nesupravegheată de un angajat al unui ocol silvic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Gigi Becali a rămas fără permis în timp ce gonea la înmormântarea părintelui Daniil de la "Athosul României"

Cum s-a petrecut tragedia

Luni, 3 mai, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, la marginea unei păduri dintre localitățile Pănet și Mădăraș, un minor ar fi fost împușcat cu o armă cu aer comprimat, fiind în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș în vederea efectuării de cercetări și stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări, a rezultat că arma s-a descărcat accidental, în zona pieptului, provocând decesul copilului de 5 ani.

Citeste si: Tragedie în Iași! O studentă a fost găsită moartă într-o cameră de cămin

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Ce a transmis Poliția Mureș:" Un minor, de 8 ani, în timp ce se afla, cu familia și alte persoane, la o cabană situată între localitățile Pănet și Mădăraș, ar fi manevrat o armă neletală, cu aer comprimat, care ar fi fost lăsată nesupravegheată, și l-ar fi rănit în mod accidental, pe fratele acestuia, de 5 ani.

Echipajul medical aflat la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate, însă din nefericire a fost declarat decesul minorului. Din primele date, arma este deținută în mod legal, de un bărbat, de 49 de ani ”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si