Strigătul disperat al unei mame, după ce Poliția Română i-a abuzat copilul a stârnit emoție în mediul online. „A fost luat forțat de pe stradă si băgat în mașina de serviciu” a declarat mama îndurerată.

Strigătul disperat al unei mame, după ce Poliția Română i-a abuzat copilul: „A fost luat forțat de pe stradă si băgat în mașina de serviciu”

Femeia susține că fiul ei a fost luat de pe stradă cu forța și bătut cu sălbăticie de un polițist.

Omul legii îl acuza pe băiat de furt, apoi l-a pedepsit. „Rușine poliția română. În data de 16.05.2020 domnul polițist Tupcil Florin Ioan mi-a abuzat copilul în ultimul hal, nevinovat. Copilul în vârstă de 12 ani Daniel Ștefănuțiu a fost luat forțat de pe stradă si băgat în mașina de serviciu. Copilul a fost luat pe nedrept si acuzat pentru furt, noi familia nu am fost înștiințați, să-i fie rușine nu merită să dețină acest post de "polițist". a scris mama micuțului, printre lacrimi.

copil abuzat de poliție

copil abuzat de poliție

copil abuzat de poliție

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Alături de postare, femeia a atașat și câteva poze cu fiul ei, Daniel, după ce polițistul i-a aplicat o altfel de „sancțiune”.

Citeste si: Senatul a aprobat acordarea de măști de protecție pentru fiecare român

Citeste si: Alte 11 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus, între care un medic din Bucureşti

Citeste si: Arestați după ce ofereau împrumuturi cu dobândă de 100% şi reţineau cărţile de identitate ale celor cărora le ofereau bani

Viorica Ștefănuțiu cere acum să i se facă dreptate minorului agresat.

copil abuzat de poliție

Citeste si: Medicul Adina Alberts, semnal de alarma: "Degeaba se ia temperatura la intrarea in magazine"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si