Un caz șocant a avut loc în Alexandria la o piscină publică, după cursurile de înot. Mai mulți minori au rămas în apă, în așteptarea părintelui care îi prelua. După cursuri, părinții fac cu rândul pentru a lua micuții din apă. Un băiat de nouă ani se juca în piscină, când a fost aspirat de pompa de recilcurare a apei, care l-a tras practic cu fundul sub apă.

Citeste si: ACTIVITĂȚI PE PLOAIE- MÂNCATUL ȘI PISCINA

Întâmplarea a fost văzută de un alt copil. El a sărit rapid să-l ajute pe tânărul care se smucea disperat pe fundul apei. Evenimentul s-a petrecut întrucât sita de protecție, care ar fi trebuit să prevină astfel de lucruri, nu mai era acolo.

Ce a transmis mama copilului

Mama băiatului de nouă ani a mers la medicina legală pentru a scoate un certificat medicolegal. Ea a declarat pentru Alexandria, Teleorman, România 2.0: „S-au jucat, a fost aspirat în zona fesieră, fesele sunt negre, el când s-a prins acolo s-a smucit, pentru că e o forță foarte puternică pentru vârsta lui, și a simțit o durere puternică, ca o trosnitură în piept, ca și cum și-ar fi fisurat coaste, sau sternul".

Citeste si: Incident șocant la Constanța. Copii minori, intoxicaţi cu clor de la piscină

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

copil-aspirat-de-pompa-de-recirculare-a-apei
Întâmplare neașteptată la piscină.[Sursa foto: Facebook]

Femeia a adăugat: „Am innebunit, m-am șocat când am vazut cum era, era vorba de fracțiuni de secundă, putea sa moară, să se înece, avea un metru de apa deasupra lui".

Citeste si: VIDEO| A început relaxarea restricțiilor din România. Aglomerație în mall-uri și muzee

Mama a mărturisit că nu a anunțat-o nimeni de eveniment, și că cel mic nici nu a fost dus la spital și nici poliția anunțată. Femeia a fost anunțată de paznicul complexului care deține piscina și a afirmat că bărbatul i-a tratat fiul cu cremă de gălbenele. Însă fesele micuțului sunt aproape tumefiate.

Reprezentanții locului de relaxare au anunțat sub anonimat, că este vorba de un „incident minor", că copilul „doar s-a jucat puțin", că nu are „mare lucru", că doar „a fost un pic tras" de pompă, și că sita nu era acolo de maxim o zi, că altfel ar fi observat-o vreun angajat la curățarea piscinei.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Piscine, bazine de înot și aqua park-uri în București deschise vara aceasta

Părinții minorului au anunțat că după ce vor primi rezultatele investigației medico-legale se vor hotărî ce vor face mai departe, dacă vor depune sau nu plângere la poliție cu privire la cele întâmplate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si