Un tată și-a bătut fără milă băiatul de doar șapte ani. Bărbatul se numește Marius Matei și a ieșit din pușcărie în anul 2019. El a ispășit o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru viol asupra fiicei vitrege. Conform anchetei Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, „în intervalul august – 16 septembrie 2013, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul Matei Marius a întreţinut cu fiica sa vitregă, în vârstă de 14 ani, trei raporturi sexuale normale, două dintre acestea având loc în prezenţa copiilor săi minori în vârstă de 6 ani, respectiv 7 ani.”

În aceeiași perioadă, Marius Matei era cercetat și pentru o faptă asemănătoare care a avut loc cu ani în urmă. Atunci a fost vorba de abuz asupra unei minore, de 11 ani, copila din relația anterioară a soției sale.

Citeste si: Care este starea de sanatate a copilului batut crunt de unchiul sau intr-un parc din Hunedoara! "Este un traumatism cranian grav..." Ce s-a intamplat cu agresorul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Atunci oamenii legii nu au reuşit să strângă suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare.

Ce s-a întâmplat cu tatăl bătăuș

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a menționat că azi, 9 februarie 2021, Marius Matei a fost ridicat de polițiști.

A fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele inculpatului.

Citeste si: VIDEO| Cum se simte copilul, de 13 ani, bătut în parc?! Imagini emoționante cu minorul aruncat la pământ

Cazul șocant de agresiune a avut loc în luna ianuarie, în comuna suceveană Frumosu. Cazul a devenit cunoscut în urma unor imagini teribile postate în mediul online. Marius Matei și-a luat fiul și l-a trântit de pământ, apoi l-a lovit cu toată puterea cu un lemn gros.

Fiul său țipa teribil de durere, însă bărbatul nu s-a lăsat înduplecat. Mama minorului asistă la întreaga scenă în care micuțul de șapte ani țipă disperat. Imaginile au fost făcute publice, la o lună după ce agresiunea a avut loc.

A fost sesizată poliția de la Frumosu și Câmpulung Moldovenesc. Așa că oamenii legii au descins luni la locuința familiei, însoțiți și de cei de la Direcția de Protecție a Copilului și Asistență Socială Suceava. o anchetă. În această familie, locuiesc patru copii. Minorul-victimă bătut de tată mai are trei frați, doi gemeni în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani.

Citeste si: Agresorul din Hunedoara pozează într-un unchi iubitor! A postat mai multe fotografii în care apare și copilul cu care a dat de pământ

Specialiștii au analizat condițiile de trai în care erau crescuți micuții și i-au dus într-un centru de ocrotire de la Gura Humorului, alături de mama lor. Deși, tatăl s-a opus, copiii și mama lor vor rămâne acolo, sub supraveghere, în următoarea perioadă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

copil bătut cu lemnul la suceava
Minor bătut cu lemnul de tatăl său.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Mama băiatului nu a dorit să colaboreze cu oamenii legii. Femeia a mărturisit că nu-și amintește de acel incident și i-a negat existența. Ea a refuzat în scris să depună orice sesizare cu privire la agresiune, astfel că nu s-au putut lua, cel puțin în primă fază, măsuri restrictive față de agresor.

Poliția a dechis doar penal, pe numele tatălui, pentru infracțiunea de violență în familie. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili data exactă a agresiunii și dacă astfel de episoade au mai avut loc în respectiva familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si