Ovidiu Leahu spune ca abuzul a avut loc in ziua de 10 octombrie a anului 2014, in jurul pranzului, cand avea doar 13 ani.

Tanarul a fost ridicat de masina Politiei si dus la postul de politie, unde a aflat ca era cercetat pentru furtul unor drujbe care ulterior au fost gasite de cel care facuse reclamatie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Uai, unde-s drujbele?, a inceput sa ma intrebe. I-am raspuns ca nu stiu nimic despre niciun fel de drujbe. A inceput sa ma bata cu pumnii si picioarele. Se oprea din cand in cand si tot ma intreba unde sunt drujbele. Eu tot ii spuneam ca nu stiu nimic despre nici un fel de drujbe si el incepea sa-mi care pumni si picioare. De vreo 9 ori m-a intrebat si m-a batut. M-a batut timp de 4 ore. imi dadea cu pumnii in cap si in coaste si cu picioarele in burta”, a povestit Ovidiu Leahu.

Inspectoratul de Politie al judetului a confirmat faptul ca in cadrul institutiei a fost inregistrat un dosar care priveste evenimentele petrecute la Cotnari.

„Lucratorul de Politie a avut delegare de la procuror sa efectueze cercetari", a spus Anca Vajiac, purtatorul de cuvant al IPJ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si