Poliția Prahova a deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă, în urma decesului băiețelului de doi ani care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Ploieşti. Primele date arată că a fost vorba despre un incident nefericit, iar tatăl şi-a văzut fiul urcat pe un scaun, căzând peste geam, a încercat să-l prindă, însă nu a reuşit.

Băiatul se afla în vizită la bunici

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru News.ro că în urma primelor verificări s-a stabilit că băieţelul de doi ani care a murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din Ploieşti se afla în vizită la bunicii din partea tatălui.

Citește și: Tragedie în ziua de Paște. Doi tineri români au murit, după ce mașina în care se aflau s-a rupt pe jumătate

Într-un moment de neatenţie din partea adulţilor, copilul a tras un scaun în dreptul ferestrei de la bucătărie, s-a urcat pe el şi s-a aplecat peste pervaz. Tatăl a intrat în încăpere chiar când copilul a căzut, însă nu a reuşit să-l prindă.

Mama băieţelului nu se afla în apartament, fiind plecată să o ia de la şcoală pe sora mai mare a copilului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a sărit de la balcon după o ceartă cu soțul. Românca s-a blocat în sârmele de rufe de la etajul inferior

Sursele citate au precizat că nu există niciun indiciu că fapta s-ar fi petrecut cu intenţie sau din neglijenţă. Poliţia a deschis dosar penal şi face cercetări pentru ucidere din culpă, nimeni nefiind pus sub acuzare.

Citește și: El este băiatul care a redat vederea altora prin moartea sa: „Sunt o mamă distrusă de durere, dar ochii copilului meu văd lumina zilei şi după ce a murit"

Un băieţel în vârstă de doi ani a căzut, joi după-amiază, de la etajul al patrulea al unui bloc din Ploieşti. La sosirea echipajelor de salvare micuţul se afla în stop cardio-respirator, medicii demarând manevrele de resuscitare. Copilul a fost declarat decedat la spital.

Citește și: „Am așteptat alături de părinți să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat”. Relatarea dureroasă a unui polițist, după ce un copil de zece ani a pierit în fața sa


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si