Fetița de 5 ani, din satul Corbeni, din județul Brăila, dispărută de acasă vineri după amiază, a fost găsită sâmbătă noapte, într-o fermă situată la circa un kilometru față de domiciliul ei.

Citește si: O fată de 9 ani din Hunedoara a fost găsită desculță pe un câmp

Citește si: Copil de 6 ani din Arad, dispărut duminică seară, a fost găsit decedat în albia unui râu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform IPJ Brăila, fetița a fost găsită după miezul nopții de un echipaj format din poliţişti şi jandarmi şi nu fusese victima nici unei infracțiuni.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„În urma căutărilor efectuate, minora, în vârstă de 5 ani, a fost identificată de un polițist, ce se afla împreună cu trei jandarmi, la aproximativ 1 km distanţă faţă de domiciliu, într-o fermă situată între localitatea Corbeni şi Salcia Tudor. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni", au transmis poliţiştii.

Citește si: VIDEO- Brașov: Doi soți din Codlea au fost găsiți inconștienți în casă. Femeia nu a putut fi salvată

Citește si: Tânăra de 16 ani din Turnu Măgurele, care a murit înjunghiată de 10 ori, era însărcinată în cinci luni. Și iubitul ei a fost ucis de același agresor

Copila a fost găsită între mai mulți baloţi de paie cu doi pui de câine împreună cu care dispăruse de acasă.
Ea a fost preluată de familie.

Citește si: Ce spune Iulia, tânăra care la 15 ani a fugit la mănăstire, despre relația pe care a avut-o cu Visarion Alexa?! Numai părintele a știut asta despre fată: „Au trecut 9 ani de când...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si