Pompierii au fost anunțați printr-un apel la 112.

Un copil de doar un an, găsit fără viață

Intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la o locuinţă în localitatea Vişina, strada Sudului. La locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifestă generalizat la întreaga construcţie pe o suprafaţă de circa 80 de metri pătraţi. Se acţionează pentru localizarea incendiului şi ulterior lichidarea acestuia.

Pe timpul operaţiunilor de stingere a fost găsit un copil decedat într-o cameră din locuinţă, minor de circa 1 an ”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Citește și: Irina a fost găsită fără suflare, la cinci zile de la dispariție. Trupul neînsuflețit al româncei a fost găsit în magazia casei, în Spania

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Un imobil în care funcționează o creșă și un adăpost social a luat foc. Două persoane au fost rănite

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la o clădire din municipiul Huși, care funcționează o creșă și un adăpost pentru persoane asistate social.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un imobil din Huși a fost curprins de flăcări, iar șase persoane au fost evacuate. Două persoane dintre acestea prezentau arsuri, iar trei copii au fost evacuați.

Un bărbat de 62 de ani care a suferit arsuri a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Iași. 15% din suprafața corpului i-a fost afectată.

„Secţia de pompieri Huşi intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă, o autoscară mecanică, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM) şi  echipaje specializate  pentru limitarea şi lichidarea unui

incendiu izbucnit în municipiul Huşi, pe strada Nicolae Cişman, într-o clădire cu dublă funcţionalitate, creşă (la parter) şi adăpost pentru persoane asistate social (la etaj).

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la etajul clădirii, într-o cameră şi exista riscul de propagare la nivelul întregului adăpost. Pompierii au salvat două persoane adulte care prezentau arsuri şi au evacuat şase persoane, între care şi trei copii”,  precizează sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si