UPDATE: Trupul băiețelului în vârstă de 10 ani, înecat în apele râului Siret, a fost identificat si recuperat la o distanță de aproximativ 500 de metri în aval față de locul unde au fost găsite hăinuțele sale, pe mal.

Știre inițială:

Un băiețel de 10 ani a dispărut în apele Siretului. Copilul a fost căutat de mai multe echipaje, dar în zadar.

Ce a făcut minorul înainte de a fi văzut pentru ultima dată? Vecinii au povestit terifiați cele aflate.

A dispărut în apele Siretului

Tragedia a avut loc pe raza orașului Liteni.

Potrivit vecinilor, copilul ar fi mers la scăldat cu o fetiță. La un moment dat, fetița i-ar fi spus să meargă acasă, dar băiatul a refuzat să o însoțească, spunând că mai vrea să rămână. Fetița ar fi mers la părinți acasă să spună că băiețelul nu dorește să vină acasă. Aceștia ar fi mers la mal, unde se aflau doar hăinuțele copilului.

Citește și: VIDEO Chiar și la 40 de grade, unii români nu se lasă doborâți de caniculă: „Nu mi-e cald deloc, mi-e bine!"â

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Zicea că mai este cu o fetiță, dar fetița a plecat... Fetița a zis că i-a zis să meargă acasă și el a zis că mai stă. S-a dus fetița să anunțe părinții și când au venit părinții au găsit numai hăinuțele. Sperăm la o minune, a spus o localnică.

Autoritățile au intervenit de urgență pentru a-l găsi pe minorul de 10 ani, dispărut în apele Siretului, unde a fost văzut pentru ultima dată.

Pompierii militari au intervenit cu două bărci pneumatice, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Un alt localnic a mărturisit că băiețelul nu a fost văzut înecându-se, ceea ce îl face să creadă că poate nu este în apele Siretului.

Citește și: VIDEO Prietena lui Vlad Pascu rupe tăcerea! Rebeca, dezvăluiri în fața magistraților: „Sunt un copil foarte cuminte”

Copil de 10 ani, dispărut în apele Siretului!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Nu a văzut nimeni când s-a înecat, doar hăinuțele... posibil să nu fie în apă... Nenorocire!, a spus un localnic.

Locuitorii din zonă spun că apa nu este adâncă, dar puternică.

Apa nu e adâncă tare, dar copilul e mic... E tare, puternică, dar de adâncă, nu e adâncă, a spus un localnic.

Operațiunile de căutare ar fi durat până la lăsarea nopții, dar fără rezultat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si