Close sidebar
Close sidebar

Copil de 10 ani, ranit dupa ce a ramas agatat cu bratul in gardul unei scoli!

Un copil in varsta de 10 ani a fost ranit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a vrut sa sara gardul unei scoli din Negru Voda, judetul Constanta, si a ramas agatat cu bratul in acesta. La locul incidentului s-a deplasat elicopterul SMURD, care il va transporta pe copil la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina, miercuri dupa amiaza, in localitatea Negru Voda, dupa ce un copil in varsta de 10 ani a sarit gardul scolii si a ramas agatat cu bratul in acesta.

Persoana care a sunat la 112 a spus ca victima a suferit o plaga cu sangerare masiva.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

La locul incidentului s-a deplasat elicopterul SMURD, care il va transporta pe copil la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.

Acesta este al doilea incident care are loc in zona unei unitati de invatamant din judetul Constanta, dupa ce marti, un elev in varsta de 11 ani a cazut de la etajul al doilea al unei scoli.

Baiatul respectiv terminase cursurile la scoala Generala numarul 40 din municipiul Constanta, la ora 11.50, si a plecat acasa, iar o ora mai tarziu a fost vazut pe gratiile exterioare ale scolii, de unde s-a dezechilibrat si a cazut. Pana la sosirea ambulantei, asistenta scolii i-a acordat primul ajutor. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu contuzie toraco-abdominala si de sold stang si fractura inchisa de antebrat stang, el fiind transportat la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI