Atunci cand Gavin Klebs a inceput sa vomite si sa faca febra, mama sa, Sarah, a crezut ca are gripa asa ca i-a dat medicamente pentru raceala si l-a pus sa doarma. Mai mult, atunci cand au vazut ca si fiica cea mica a inceput sa se planga de dureri de cap, a crezut ca aceasta s-a molipsit de la fratele sau.
Dar simptomele copilului erau cauzate de monoxidul de carbon emis de frigiderul stricat din cabana familiei si nimeni nu a banuit acest lucru.

Femeia i-a povestit la telefon unui prieten simptomele pe care le prezentau. Acesta s-a ingrijorat si a mers dupa ei, gasindu-i pe toti cei trei membri ai familiei, Gavin, 10 ani, Caroline, 8 ani si  mama lor in stare de inconstienta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Caroline si Sarah erau intr-o camera, iar Gavin pe o canapea. Mama si fiica au fost transportate la Mat-Su Regional Medical Center din Seattle pentru ingrijiri medicale, dar din pacate baiatul nu a mai putut fi resuscitat.

Tatal lui Gavin si fratele sau mai mare, Matt nu se aflau la cabana in ziua in care s-a produs tragedia.
Dupa o investigatie a cabanei, politistii au aflat ca frigiderul era conectat la o butelie de gaz care s-a spart si scapa monoxid de carbon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si