Un băiat a fost salvat după ce a alunecat într-un castel de apă dezafectat, adânc de aproximativ 7 metri. Conform ISU Ialomiţa, marţi după-amiază, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Andrăşeşti. Acolo, un copil cu vârsta de 12 ani a căzut într-un castel de apă cu o adâncime de aproximativ 7 metri.

Citeste si: Daune de 17.000 de euro după ce un copil a fost mușcat de un câine. Cum se simte fetița

Copil de 12 ani- salvat în ultima clipă

Salvatorii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanţă SAJ Ialomiţa – substaţia Slobozia. În ajutor a venit şi un elicopter SMURD.

Citeste si: Doliu în familia lui Helmut Duckadam. Unchiul său s-a spânzurat!

Doi pompieri au coborât în canal pentru a salva minorul. Ajutați de colegi, cei doi au reușit să-l scoată pe băiat. Operaţiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 de minute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un băiețel a murit în timpul unui antrenament de fotbal după ce l-a lovit un fulger

copil de 12 ani a căzut într-un castel de apă dezafectat
Un copil de 12 ani a căzut în canal.[Sursa foto: ISU Ialomița]

Citeste si: Anastasia, o fetiță de 12 ani, a fost abuzată și înjunghiată de un individ care a urmărit-o când pleca de la școală

Copilul nu a suferit lezini grave în urma căderii suferite. El a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenţiei, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Acolo va sta pentru investigaţii medicale suplimentare.

Citeste si: Maraton de vaccinare pentru copii, de 1 iunie. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si