Potrivit surselor Kanal D, copilul nu avea condiții medicale preexistente, ci o imunodeficiență majoră, iar, în cazul lui, gripa a avut o evoluție fulgerătoare.

A facut spasme, apoi a evoluat spre pneumonie hemoragica iar doctorii nu au putut sa il mai salveze.

Pe de altă parte, o femeie de 90 de ani, diagnosticată cu gripă pe baza testului rapid, a murit la Spitalul Judeţean Sibiu. În unitatea medicală, pe Secţia Terapie Intensivă, mai sunt internaţi trei pacienţi cu infecţii respiratorii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie diagnosticată cu gripă pe baza testului rapid a murit la Spitalul din Sibiu

”O pacientă în vârstă de 90 ani, diagnosticată pozitiv pe baza testului rapid de gripă, a decedat în data de 29 ianuarie în cadrul Secţiei Clinice de Anestezie Terapie Intensivă. Pacienta a fost internată ieri, după ce a fost adusă la Unitatea de primiri Urgenţe cu Serviciul de Ambulanţă. Femeia prezenta multiple comorbidităţi asociate vârstei, pneumonie severă şi era ventilată mecanic. Pacientei i s-au recoltat probe biologice pentru analize la Institutul Cantacuzino din Bucureşti”, a transmis, joi, Spitalul Judeţean Sibiu.

Citeste si: Copil de 11 luni, ucis de gripă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si