Un bărbat de 43 de ani din județul Dâmbovița a fost reținut pentru violență în familie, amenințare şi rele tratamente aplicate minorului după ce şi-ar fi lovit fiul, în vârstă de 13 ani, l-ar fi amenințat şi l-ar fi dat afară din casă noaptea, ţinându-l în curte.

Citește și: Anchetă- Dascăl bătut în liceu

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.

4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de o femeie că fostul concubin al acesteia, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, şi-ar fi amenințat şi agresat fiul.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Din investigațiile efectuate a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2022- iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat în mai multe rânduri acte de violenţă asupra fiului acestuia, în vârstă de 13 ani, l-ar fi amenințat cu acte de violenţă, iar, pe timp de noapte, l-ar fi alungat din locuinţă în curtea imobilului”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Doi ciobani l-au bătut pe pădurarul comunei Păunești pentru că le-a cerut să-și lege câinii. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Sâmbătă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Citește și: Angajată a unui salon de masaj erotic din Arad, bătută de un client beat

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului.

Citește și: Fiica Danielei Gyorfi a ajuns la spital, după ce a fost bătută de două colege de clasă! Ce s-a întâmplat, după ce artista a mers la școală: „Pe mine mă făceau în toate felurile”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si