Caz înfiorător în București. Un copil de clasa a şaptea, cu probleme psihice, şi-a înjunghiat miercuri seara un partener de joacă. Incidentul a avut loc în sectorul 4 al Capitalei, în zona unui părculeţ.

Citeste si: Descoperire înfiorătoare făcută în Italia. O româncă a fost găsită moartă în casă

UPDATE 15.00. Ce transmite Poliția Capitalei

Poliţia Capitalei informează, într-un comunicat, că, în seara de 25 august, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un minor a fost agresat, în urma unui conflict, după care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

"În urma cercetărilor efectuate au fost identificate toate persoanele participante. Audierile au fost efectuate în prezenţa reprezentanţilor DGASPC Sector 4", arată sursa citată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Medic legist în prag de comă alcoolică, prins de polițiști la volan: a provocat două accidente și a fugit de la locul faptei

Copilul, în stare gravă la Spitalul Marie Curie

Copilul a fost înjunghiat de mai multe ori, starea lui de sănătate fiind una gravă, dar stabilă. Potrivit Antena 3, băiatul este internat la Spitalul Marie Curie.

Poliția a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de Parchetul Bucureşti, în colaborare cu Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Citeste si: VIDEO| Tânăr de 29 de ani, în stare gravă după ce a fost bătut, incendiat și lăsat să moară pe un trotuar

Atacatorul de 14 ani are antecedente violente

Potrivit sursei citate, agresorul a mai fost implicat și în alte altercaţii, mai ales la şcoala unde acesta învaţă, la şcoala 189 din Sectorul 4 al Capitalei.

În luna mai a acestui an, băiatul de 14 ani l-ar fi lovit cu un fragment de bordură pe un al coleg de clasă, chiar în zona capului, acesta ajungând de asemenea în stare gravă la spital, dar se pare că a reuşit să scape cu viaţă.

Citeste si: O nouă lovitură pentru mama gemenilor morți la Ploiești: Riscă să rămână și fără al treile copil

Şi atunci au fost sesizaţi poliţiştii, inclusiv oficialii de la Protecţia Copilului Sectorului 4, însă aceștia au spus că nu pot să facă nimic concret, ci doar să ofere consilere, atât copiilor, părinţilor, cât şi profesorilor

VIDEO- Mărturii șocante făcute de un părinte:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si