Polițiștii din Pitești au identificat un copil în vârstă de 14 ani, la volanul unui autoturism.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, aproape de miezul nopții. Oamenii legii au depistat un copil de 14 ani, la volanul unui autoturism pe strada Zamfirești. Acesta era însoțit, ca pasager, de un adolescent de 14 ani. Ambii copii au fost duși la audieri, potrivit IPJ Pitești. 

Cum ar fi reușit acesta să se urce la volanul mașinii

Potrivit verificărilor efectuate de oamenii legii, în prezența reprezentanților legali ai minorilor, a fost stabilit faptul că băiatul aflat la volan ar fi profitat de faptul că bunicul său dormea. Acesta ar fi luat cheile autoturismului cu care a fost depistat de polițiști.

În acest caz sunt continuate cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mai mult decât atât, a fost luată măsura sancționării contravenționale a părinților copiilor, potrivit legii, transmit poliţiştii. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Copil de 14 ani, depistat de polițiști conducând un autoturism, în Pitești

Copil de 14 ani, depistat de polițiști conducând un autoturism, în Pitești

[Sursa foto: PixaBay]

Un copil de 12 ani, aflat la volanul unui autoturism, a lovit o mașină pe contrasens

Un copil de 12 ani a provocat un accident pe o stradă din Craiova. Minorul s-a urcat la volanul mașinii și a izbit o mașină pe contrasens.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un minor în vârstă de 12 ani, conducea o mașină, din cauze ce urmează să fie stabilite după cercetări, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat  pe contrasens.

Acesta a lovit un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. 

Impactul a făcut ca autoturismul condus de minor să fie proiectat într-o altă mașină parcată, iar mai apoi în gardul unei locuințe.

Citește și: O fetiță de doar 6 ani i-a salvat viața mamei sale care făcuse AVC la volan pe o autostradă. Ce a făcut copilul în clipele tensionate

În urma impactului, au fost răniți minorul de 12 ani celălalt copil de 13 ani, pasager în mașină. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a avea permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru a fi stabilite cu exactitate a împrejurările în care a avut loc evenimentul, potrivit  Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si