Trupul băiatului  a fost scos de pompieri din canalul de fugă al râului Bistrița, din Bacău.

Citește și: O copilă de șapte ani și-a găsit sfârșitul în apele râului Moldova. Fetița se juca cu un grup de copii și ar fi alunecat

Persoana a fost declarată decedată de către echipajul ATI SAJ pentru că nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Revenim cu detalii de la fața locului.

Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Clipe de teroare pentru familia unui copil, de trei ani, din Hunedoara. Micuțul s-a înecat într-o piscină în stațiunea Straja.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un copil de trei ani a murit, marți, la spital, după ce a rămas nesupravegheat de părinți pentru scurt timp şi s-a înecat într-o piscină aflată în interiorul unei unități de cazare din stațiunea Straja.

Citește și: La un pas de o tragedie în Argeș, acolo unde doi copii au căzut în apa unui lac înghețat

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în acest caz.

Polițiștii din municipiul Lupeni au fost sesizaţi, marţi, că un copil de trei ani a căzut într-o piscină şi este inconștient.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„Poliţiştii ajunși la faţa locului au constatat că minorul era însoțit de părinții săi care se aflau la piscina situată în interiorul unei unități de cazare din staţiunea Straja şi a rămas nesupravegheat pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior fiind găsit de către părinţi în stare de inconştienţă”, a

transmis IPJ Hunedoara. Copilul a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat la scurt timp, la unitatea medicală.

Citește și: Copil înecat în piscina hotelului

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Citește și: Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si