Un caz de-a dreptul revoltător a fost descoperit din întâmplare în Dolj. Acolo, un copil de doi ani a fost bătut de noul partener al mamei sale.

Întâmplarea șocantă a fost scoasă la lumină de medicul de familie al micuțului, în cabinetul căruia minorul a ajuns alături de tatăl său pentru un control oftalmologic.

Citește și: "M-a bătut cu pumnul și cu mâinile. Am reușit să scap". Situație revoltătoare între o profesoară și directoarea unei școli din Suceava: s-au luat la bătaie în cancelarie

copil si adult

Copil agresat de un adult

[Sursa foto: Freepik]

Copilul avea mai multe răni pe corp și față 

Acela a fost momentul în care cadrul medical a observat mai multe răni pe corpul băiețelului, pe faţă, picioare şi spate, fapt ce l-a făcut să sune la numărul de urgență 119, ”Telefonul Copilului”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Totul s-a întâmplat în luna mai, în Craiova, atunci când, după ce oamenii legii au intrat pe fir, mama copilului a refuzat să colaboreze cu autoritățile. Totul după ce, tatăl minorului a dat vina pe ea, spunând că așa și-a luat copilul de la grădiniță.

"La data de 15 mai, poliţiştii au fost sesizaţi prin operatorul 119- telefonul copilului, de către un bărbat, medic de familie, cu privire la faptul că, la data de 14 mai, la cabinetul său s-a prezentat un tânăr de 27 de ani, din Craiova, cu fiul acestuia în vârstă

de 2 ani, pentru o consultaţie oftalmologică, iar cu ocazia examinării a observat că minorul prezenta leziuni traumatice la faţă, picioare şi spate", au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Dolj. Ulterior, oamenii legii craioveni au deschis un dosar penal pentru violență în familie, descoperind că vinovat ar fi amantul mamei minorului.

Citește și: VIDEO Scene greu de imaginat la Iași! Un copil de 11 ani, bătut cu pumnii și picioarele pentru că a stropit un taximetrist

copil

Copil

[Sursa foto: Freepik]

La săptămâni distanță, un tânăr de 29 de ani din Craiova, noul partener al femeii, care se află în plin proces de divorț cu tatăl copilului, a fost luat în vizor.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Astfel, bărbatul de 29 de ani a fost dus la audieri pe data de 4 iulie, fiind reținut pentru 24 de ore pentru loviri și alte violențe, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea unei măsuri preventive.

"Poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 12 mai, în timp ce se afla la locuinţa femeii de 27 de ani, tânărul în cauză l-ar fi agresat fizic pe fiul acesteia, în vârstă de doi ani, provocându-i leziuni care au necesitat trei, patru zile de îngrijiri medicale", a mai transmis IPJ Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si