Close sidebar
Close sidebar

Copil de 4 ani ani rănit grav, după ce a căzut poarta pe el

Un băiat în vârstă de patru ani, din Corneşti, judeţul Dâmboviţa, a fost rănit grav, după ce poarta locuinţei, unde copilul se juca, a căzut peste el, scrie Mediafax.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, băiatul, în vârstă de patru ani, se juca în curtea locuinţei din Corneşti. La un moment dat, poarta ar fi căzut peste el şi l-a rănit grav.

Copil de 4 ani ani rănit grav, după ce a căzut poarta pe el

„Un copil de 4 ani s-ar fi accidentat în timp ce se juca, după ce o poartă culisantă ar fi căzut peste el. Este rănit grav, urmează să fie transportat la spital”, arată sursa citată.

Copilul era acasă împreună cu mama, aceasta fiind cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI