Close sidebar
Close sidebar

Copil de 4 ani, lovit mortal de tren. Bunicul face declaratii cutremuratoare: "I-am zis sa se culce. Cand m-am intors, era mort! Am luat copilul in brate, mort”

Un copil de doar 4 ani jumatate si-a gasit sfarsitul pe sinele de tren din Tragu Neamt. Bunicul sau l-a lasat sa doarma in caruta, in apropiere de calea ferata, insa micutul s-a trezit si a plecat sa-l caute, moment in care trenul a venit si l-a lovit in plin.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Baietelul nu a mai avut nicio sansa. A murit pe loc. La fata locului a ajuns si o ambulanta, insa nu au mai putut face nimic pentru micut.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Bunicul baiatului a povestit ce s-a intamplat:   „Am pus macesul in sac si imi zice: >Bunicule, eu ma culc, dar trenul vine la 4. Am pus patura peste el si l-a luat somnul. Eu de unde sa stiu??! M-am dus la un copacel sa culeg macese, vreo 50 metri departare. Copilul dormea in caruta. La un momentdat vine un om si ma intreaba daca am pe cineva in caruta.

Zic: Da, un copil. Si zice: Vezi ca trenul a oprit. Cand am fugit spre caruta, am vazut copilul mort pe linia ferata. Cat am strans un pumn de macese… Am fugit pana acolo, am luat copilul in brate, mort”, a povestit bunicul copilului, pentru ziarpiatraneamt.ro.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI