Norocul familiei a fost că autoritățile americane au trimis rapid un elicopter în căutarea copilului rătăcit și descoperirea lui în pustietate a fost făcut până la lăsarea nopții.

Citește și: Alertă-copil dispărut. Alisia a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Secția de aviație a Poliției de autostrăzi din Ohio a salvat un copil de doar 4 ani dispărut de acasă, care a fost găsit rătăcind prin câmpuri singur, potrivit The Independent.

Imaginile din elicopterul poliției arată momentul în care ofițerii și poliția locală de la Biroul Șerifului din Greene County găsesc copilul dispărut în apropiere de localitatea Xenia, pe 20 iulie.

În imagini se vede cum copilul înaintează cu greutate prin vegetația înaltă de la marginea unei pădurici.

Copil de 4 ani, dispărut de acasă- găsit cu elicopterul

Echipajul aerian a reușit să îndrume serviciile de urgență de la sol pentru a-l localiza pe tânăr, care se afla pe un câmp de lângă Dayton.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama copilului a fost cea care a mers după indicațiile polițiștilor și l-a recuperat plângând pe cel mic. Copilul era epuizat.

"Familia l-a găsit. Ne arată cu degetul mare în sus că totul e Ok", spune un polițist din elicopter.

La radioul poliției se auzea o voce care spunea „Mulțumesc pentru ajutor”. „Absolut, sunați-ne oricând aveți nevoie”, a răspuns pilotul.

Familia puștiului a fost „foarte recunoscătoare”, a transmis Ohio State Highway Patrol într-un răspuns dat presei.

Nu este clar până în acest moment ce l-a determinat pe copil să dispară de acasă și de ce nu a fost supravegheat cum trebuie, dată fiind vârsta sa fragedă.

Citește și: Doi frați dispăruți din Argeș, găsiți după ore întregi de căutări. Unde se aflau, de fapt, David și Radu

Patru copii au fost găsiți în siguranță tot în Ohio la începutul acestui an, după ce au dispărut lângă râul Tuscarawas din Dover, în Ziua Memorialului.

Aceștia au fost găsiți dimineața devreme de Unitatea de Aviație a patrulei, în timp ce tremurau, încă în echipamentul de înot, în urma unei cereri de ajutor din partea biroului șerifului din districtul Tuscarawas.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si