Oamenii legii si rudele victimei au aflat despre incidentul care a avut loc saptamana trecuta abia dupa ce imagini cu momentul agresiunii au fost publicate pe internet. Minorul, din localitatea mehedinteana Orevita Mare, le-a povestit initial rudelor ca s-a impiedicat si a cazut, insa verisoara copilului agresat a descoperit filmarea pe internet.

“Nepoata mea din Germania mi-a spus sa deschid internetul sa vad o filmare ca un individ il bate pe Denis”, a spus Gheorghita Braga, matusa baiatului, care a mers la bunica minorului si i-a povestit ce a vazut pe imaginile publicate pe internet. “Nu mi-a spus nimic. Cand a venit acasa avea sange pe haine si ghiozdan. Mi-a spus ca i-a pus un copil piedica si a cazut”, a povestit bunica baiatului, Lucretia Braga, potrivit News.ro.

Presupusul agresor al minorului a fost surprins pe imaginile video in timp ce il lovea pe acesta si il trantea la pamant, motivul fiind o altercatie cu fiul sau. Bunica lui Denis a fost cea care a alertat Politia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Politiei Oras Vanju Mare, care au stabilit ca la data de 16.05.2017, in jurul orei 13:00, barbatul in varsta de 32 de ani, in timp ce se afla pe o ulita a satului Orevita Mare, l-a lovit cu palma in zona fetei si l-a amenintat pe minorul in varsta de 7 ani, pe motiv ca acesta a avut un conflict cu fiul sau. Persoanele in cauza au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti pentru audieri, luandu-se, totodata, legatura cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti. De asemenea, minorul a fost prezentat Serviciului de Medicina Legala Mehedinti pentru examinare de specialitate”, a precizat Madalina Viziru, purtator de cuvant al Politiei Mehedinti. Barbatul a fost retinut in cursul zilei de luni, el fiind cercetat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si