Femeia, care nu a fost identificata din motive care tin de ancheta, i-a spus unei prietene “o sa-mi ineca copiii”, inainte de a se duce pe malul raului Murray, relateaza Metro.

Femeia de 27 de ani i-a luat cu ea pe fiul mai mare, de 9 ani, si pe cel mic- de 5 ani- cei doi avand tati diferiti. L-a dus in rau pe fiul cel mare si a incercat sa-i bage capul sub apa cu forta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Baiatul a inceput sa tipe si un caine pitbull aflat in apropiere l-a auzit si a sarit in apa atacand-o pe femeie. Astfel, copilul de 9 ani a reusit sa se salveze si a ajuns la mal, potrivit stirileprotv.

Potrivit surselor din ancheta, celelalt copil ar fi intrat in apa in timpul agitatiei create si a fost luat de un curent, trupul sau fiind recuperat la cativa kilometri in aval.


Imediat dupa incident, femeia s-a predat autoritatilor si a fost arestata pentru tentativa de omor. Potrivit Herald Sun, femeia fusese eliberata din inchisoare in urma cu o luna, dupa ce a fost incarcerata pentru violenta. Bunicii copiilor prevenisera autoritatile cu privire la pericolul in care s-ar afla cei mici in preajma mamei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si