Potrivit unui comunicat al Politiei de Frintiera, in dimineata zilei de vineri, 17 august, in jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judetul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de iesire din tara, calatorind ca pasager intr-un microbuz marca Volkswagen, o femeie, cetatean roman, in varsta de 30 de ani, domiciliata pe raza judetului Sibiu.

La controlul efectuat asupra microbuzului, politistii de frontiera au descoperit ascuns sub bancheta din spate, acoperit cu o patura, un baiat, in varsta de 5 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele verificari, s-a constatat faptul ca minorul este fiul pasagerei, care – dupa cum a declarat in timpul cercetarilor – intentiona sa ajunga cu baiatul in Polonia, unde are un loc de munca, dar ca nu avea documente de calatorie pentru acesta, fapt pentru care l-a ascuns sub bancheta pentru a incerca sa iasa cu el din tara.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la trecerea frauduloasa a frontierei de stat, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si