În lacrimi au încheiat sute de oameni operaţiunea uriaşă şi dramatică de găsire a lui Cristian- copilul blond cu ochi albaștri, despre care şi părinţii lui spun că, aseară, s-a născut a doua oară.

Salvatorii riscau să treacă pe lângă el, dacă băiețelul nu dădea niciun semn, pentru că se acoperise singur cu frunze, cel mai probabil ca sa se adăpostească de frig. 

„Era pe burtă, in frunze, sus! daca nu tipa, treceam pe langa el. Era dezbrăcat, desculț... papucul aruncat.” a transmis polițistul care l-a găsit pe micuț.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cardi B și Offset s-au despărțit, după 3 ani de mariaj

Peste 300 de oameni l-au căutat pe copilaș. Vorbim despre Jandarmi, scafandri, poliţişti, vecini, autorităţi! Toţi au răscolit păduri, lacuri, alte localităţi şi chiar grotele din zonă pentru ca micuţul să fie găsit cât mai repede în viaţă. 

Chiar și primarii din localităţile învecinate au sărit în ajutor. 

Citeste si: Vești triste despre Sebastian, copilul dispărut fără urmă. Au apărut noi indicii în acest caz

Copilul a dispărut chiar de sub privirile mamei

Copilul a dispărut de sub privirile mamei sale. La numai doi ani şi jumătate, cât are, a ieşit singur pe poarta deschisă și a plecat. 

Micuțul a fost dus la spitalul județean de urgenţă Târgu Jiu.

Şi-a revenit astăzi din şoc şi a fost externat.

Citeste si: Ipoteză şoc în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut de două săptămâni. Ce au găsit anchetatorii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si