Tragedie fără margini într-o familie   din New York. Tatăl şi fiul de doi ani au murit în apartamentul lor, nu departe unul de celălalt. Victimele sunt David Conde Senior, 59 de ani, şi micuțul David Conde Jr. Bărbatul a murit acasă după ce a suferit un infarct, copilul, rămas singur, a murit, în schimb, de foame.

Citește și: VIDEO- Accident provocat de un copil de 9 ani. Tatăl său l-a lăsat la volan

Totul s-a petrecut în Geneva, la aproximativ 45 de mile sud-est de Rochester şi 55 de mile sud-vest de Syracuse, New York, în februarie anul trecut. Dar abia acum a fost confirmată dinamica celor întâmplate, la nouă luni de la petrecerea evenimentelor.

Cum s-a petrecut tragedia

Poliția a fost alertată după ce niciunul dintre membrii familiei nu a reușit să ia legătura cu bărbatul de 59 de ani timp de peste o săptămână.

Citește și: Mama fetiței de două luni care a fost lovită cu foarfeca în cap spune cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Stâlpul casei a murit în mod natural. Tatăl minorului suferea de o „boală cardiovasculară”, a spus șeriful statului într-un comunicat, în timp ce cauza morții copilului a fost foametea.

Citește și: Alertă dispariție copil! O fată de 13 ani a dispărut din Capitală

„A fost întâmplător”, a adăugat acesta. „Se crede că domnul Conde a murit primul şi că bebelușul nu a putut să obțină nicio hrană după ce tatăl său a murit”,

se concluzionează declarația.

Apropiații familiei sunt sfâșiați de durere. Tatăl și fiul au pierit în propria casă.

Citește și: Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Theo Rose? Un internaut a dat-o de gol și a postat fotografiile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si