Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant: copil de doi ani găsit mort după ce a plecat la joacă

Un copil, în vârstă de doi ani, a murit după ce a plecat să se joace cu alţi copii pe malul râului Someş. În jur de 100 de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari l-au căutat pe micuț cu o seară înainte.

Georgiana Balaban,

Cazul șocant al unui copil de doi ani. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băieţelul de doi ani dispărut după ce a plecat să se joace cu alţi copii pe malul râului Someş a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă. Peste 100 de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari l-au căutat de vineri seară pe copil.

Citeste si: Gheorghe Dincă surprinde din nou. „Monstrul din Caracal” își trimite scrisori din pușcărie cu o vloggeriță celebră

Cadavrul copilului a fost descoperit de către un voluntar

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7:30, un voluntar a identificat copilul în albia râului, la o distanţă de aproximativ 20 de metri de la locul dispariţiei, după ce debitul de apă a scăzut, relatează Ziua de Cluj.

Citeste si: Trei persoane găsite decedate în Marea Neagră. Află ce s-a întâmplat- UPDATE

Copil mort după ce a ieșit să se joace. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi că vineri, în jurul orei 17.00, un copil de doi ani, David Alexandru Lăcătuş, a ieşit din locuinţa sa din Floreşti pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someş şi nu a mai fost găsit.

Citeste si: Elev în vârstă de 12 ani, mort după ce colegii lui l-au lovit în cap

"În vederea depistării minorului, peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari sunt angrenaţi in activităţile specifice de căutare", preciza IPJ Cluj.

Citeste si: Scene socante petrecute la un liceu din judetul Calarasi! Un elev a fost batut de directoarea institutiei in fata colegilor sai!

Citeste si: O tânără mămică și-a pierdut viața la două zile după ce a născut. Inconștientă, pe patul de ATI, și-a ținut în brațe fetița pentru ultima oară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI