Un caz șocant a avut loc în cadrul unei instituții de învățământ. Un băiat, de nouă ani, a fost bătut crunt de un alt coleg. Incidentul s-a petrecut în pauză. Victima a ajuns de urgență la spital în urma incidentului care a durat doar câteva secunde.

Citeste si: Scandal și focuri de armă în Olt. Un pădurar a fost prins în timp ce fura lemne

Băiatul de nouă ani se află în stare gravă. Minorul a fost bătut cu bestialitate chiar de către un coleg. Conducerea școlii a deschis o anchetă internă pentru a afla în detaliu faptele care au dus la acest episod neplăcut.

Citeste si: Ajutați, dar în bătaie de joc

Caz șocant la școală

Scenele teribile s-au petrecut în Arad. Copilul a fost lovit cu pumnii și picioarele în timpul unei pauze de către un alt coleg. Incidentul a durat doar câteva secunde, timp în care învățătoarea micuților se afla pe hol pentru a-i îndemna pe ceilalți elevi să intre la ore.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

copil de nouă ani bătut la școală

Copil bătut la școală. A ajuns în stare gravă la spital.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Calvarul unei fete de 14 ani. A fost drogată, răpită și violată timp de o lună. Totul s-a întâmplat în urma unei petreceri

Conducerea școlii se ocupă de o anchetă pentru a afla cauza incidentului. Zilele următoare va fi organizată și o ședință cu familiile celor implicați în altercație. Directoarea școlii, Sorina Vanci, a explicat că atât ea, cât și ceilalți reprezentanți ai instituției vor face tot ce este posibil pentru a aduna declarații și probe.

Vor să afle în detaliu faptele care au adus la acest incident neplăcut în școală.

„Am demarat o anchetă internă prin intermediul comisiei de disciplină, vom aduna declaraţii, tot ce e nevoie, urmând să aflăm în detaliu faptele care au adus acest incident neplăcut în şcoala noastră", a declarat Sorina Vanci, directorul şcolii Buşteni.

Citeste si: Cristina a murit pe patul de spital, încercând să aibă un copil. Soțul ei a aflat abia la câteva ore de la tragedie: ”Era sănătoasă”. Familia tinerei cere dreptate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si