Un copil de şase ani, a cărui dispariție a fost semnalată vineri seară, este căutat, de mai multe ore, de către polițiști, scafandri şi pompieri, în comuna Gruiu din județul Ilfov. Inspectoratul de Poliţie Județean Ilfov anunţă că face verificări nu doar pentru găsirea minorului, ci şi pentru stabilirea cu exactitate a ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: O tânără din Sri Lanka este căutată de polițiștii din Sibiu după ce a fost dată dispărută

Potrivit oficialilor IPJ Ilfov, un bărbat a anunţat, vineri seară, în jurul orei 20:10, prin apel 112 că un minor în vârstă de 6 ani a plecat pe malul râului Ialomiţa, în satul Lipia din comuna Gruiu „pentru a efectua activităţi de agrement” şi nu s-a mai întors la domiciliu.

În urma apelului, poliţiştii staţiunii Snagov şi cei de la investigații criminale, precum şi pompierii şi scafandrii din cadrul ISU Bucureşti Ilfov au început acțiunea de căutare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Polițiștii cer ajutorul pentru găsirea unui minor dispărut

„La acest moment se efectuează activităţi specifice de căutare a minorului, în vârstă de 6 de ani, cât şi pentru stabilirea cu a exactitatea situației de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite, sâmbătă dimineaţă, Poliţia judeţeană Ilfov.

Mamă și fiică, date dispărute. Micuța are doi ani. Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru a fi găsite

O mămică şi fetița ei de aproape 2 ani, au dispărut de acasă de două zile.

Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru găsirea celor două.

Joi, 29 iunie 2023, Poliția Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, la data de 28 mai 2023, a plecat împreună cu fiica sa, de la adresa de domiciliu din Sectorul 3 și nu au mai revenit până în prezent.

Citește și: Dispărută din centrul de reabilitare

Femeia dispărută se numește POPESCU ANDREEA – GABRIELA, este în vârstă de 40 de ani şi are următoarele semnalmente:
- înălţime:1,60 m,
- greutate 100 kg,
- păr blond,

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- ten alb,
- ochi căprui
Minora dispărută se numește VĂITIȘ ANAIS-MARIA și este în vârstă de 1 an și 8 luni.
Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Citește și: „Fata era dusă în casă și tatăl ei o resuscita”. Un copil de trei ani, din Cluj, și-a pierdut viața, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si