Moarte șocantă pentru o copilă de trei luni. Ea a fost aruncată de propriul tată de la etajul patru al unui bloc din Chișinău. Un trecător a fost cel care i-a observat cadavrul bebelușului. Imediat au fost sesizate autoritățile. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Citește si: Descoperire terifiantă: un copil, de trei ani, a fost găsit mort în congelator

Bărbatul nu a stat pe gânduri și și-a aruncat copilul de la etajul patru. Micuța a murit pe loc. Un trecător a găsit-o în fața blocului. Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 21:00, în sectorul Buiucani din Chișinău.

Un bărbat și-a aruncat fiica de la etaj

După apelul la 112, oamenii legii au ajuns la fața locului. Ei au intervenit de urgență, dar a fost prea târziu pentru copila de trei luni. Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că bebelușul se afla acasă alături de bărbat, iar momentan nu se știe cu exactitate din ce motiv a recurs acesta la un asemenea gest.

Citește si: Cazul Caracal este aproape de final, la 3 ani de când Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Un bărbat de 28 de ani, de origine străină, a fost reținut pentru comiterea unui omor. În jurul orei 21:00 am fost sesizați de un trecător despre faptul că pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei este un bebeluș decedat la sol. În cadrul cercetării la fața locului am stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care din motive încă la etapa de stabilire, a aruncat-o la un moment dat de la etajul 4.

În urma traumelor primite micuța a decedat”, au anunțat polițiștii, potrivit observatornews.ro.

Citește si: Un bărbat a murit la doar 4 zile după pierderea soției. O copilă a rămas orfană: ''Fabio, ce ai făcut?''

Poliția a anunțat tragedia printr-o postare pe rețelele de socializare. Polițiștii au ținut să precizeze că bărbatul de 28 de ani a fost reținut, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Polițiștii se ocupă de acest caz pentru a afla cum s-a produs tragedia. Încă nu se știe din ce motiv a ales bărbatul să-și ucidă fiica, dar oamenii legii vor stabili cum s-a produs, de fapt, tragedia.

Citește si: Filme horror cu clovni la care merită să te uiți dacă ești pasionat de acest gen de producții


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si