Părinții i-au oferit o bomboană micuțului de doar un an, apoi a urmat tragedia. Cum au luat ochii de pe el, minorul s-a înecat.  Familia a încercat să-l salveze, apoi au sunat la 112. Când au ajuns cadrele medicale nu au putut să facă nimic pentru copil. Ei au declarat decesul. Părinții s-au enervat și au luat echipajul SMURD la bătaie. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Citeste si: Cât timp se fierbe porumbul pentru un gust delicios ca în copilărie?

O familie din comuna bihoreană Derna au trecut prin clipe de coșmar. După ce fiul lor s-a înecat, au sunat la 112. Echipajul SMURD a ajuns imediat la fața locului pentru a oferi primul ajutor.

Sfârșit tragic pentru un băiat de un an

Un copil de un an s-a înecat cu o bomboană. Cei doi părinți din Bihor sunt sfâșiați de durere. I-au oferit o bomboană celui mic și el a murit. Micuțul nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: VIDEO| Adolescent mutilat în explozia din curte

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

copil de un an mort după ce s-a înecat cu bomboana
Sfârșit tragic pentru un micuț.[Sursa foto: PixaBay]

Părinții au încercat să-l salveze, însă nu au reușit, așa că au apelat la ajutor de specialitate. La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, cadrele medicale acționând imediat asupra stării pe care o prezenta copilul de doar un an. Aceștia au încercat tot ce le-a stat în putință, însă totul a fost în zadar. Minorul a murit.

Citeste si: VIDEO| Caz revoltător în Galaţi: Şi-a abandonat copilul în stradă

Familia victimei, în stare de șoc, a agresat personalul medical. Ei au considerat că nu au fost capabili să le salveze fiul, așa că și-au vărsat nervii pe medici.

Pe lângă vorbele dure asupra cadrelor medicale, oamenii l-au lovit serios pe șofer, ajungând să distruga ambulanța. Șoferul a primit numeroase lovituri, fiind lovit la cap și abdomen. La scurt timp după aceste acte violente, au intervenit oamenii legii care au deschis un dosar penal în care persoanele care au acționat sunt acuzate de ultraj și distrugere.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

Citeste si: Un copil de un an și-a pierdut viața după ce s-a înecat cu o bomboană. Părinții lui au luat la bătaie echipajul SMURD, care venise să-l salveze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si