Close sidebar
Close sidebar

Un băiat, de un an, a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a luat la bătaie echipajul SMURD

Un copil, în vârstă de un an, a decedat după ce s-a înecat cu o bomboană. Tragedia a avut loc în Bihor, unde părinții au luat la bătaie echipajul SMURD.

Georgiana Balaban,

Un copil, de un an, s-a înecat cu o bomboană. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții i-au oferit o bomboană micuțului de doar un an, apoi a urmat tragedia. Cum au luat ochii de pe el, minorul s-a înecat.  Familia a încercat să-l salveze, apoi au sunat la 112. Când au ajuns cadrele medicale nu au putut să facă nimic pentru copil. Ei au declarat decesul. Părinții s-au enervat și au luat echipajul SMURD la bătaie. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Citeste si: Cât timp se fierbe porumbul pentru un gust delicios ca în copilărie?

O familie din comuna bihoreană Derna au trecut prin clipe de coșmar. După ce fiul lor s-a înecat, au sunat la 112. Echipajul SMURD a ajuns imediat la fața locului pentru a oferi primul ajutor.

Sfârșit tragic pentru un băiat de un an

Un copil de un an s-a înecat cu o bomboană. Cei doi părinți din Bihor sunt sfâșiați de durere. I-au oferit o bomboană celui mic și el a murit. Micuțul nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: VIDEO| Adolescent mutilat în explozia din curte

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sfârșit tragic pentru un micuț. [Sursa foto: PixaBay]

Părinții au încercat să-l salveze, însă nu au reușit, așa că au apelat la ajutor de specialitate. La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, cadrele medicale acționând imediat asupra stării pe care o prezenta copilul de doar un an.

Aceștia au încercat tot ce le-a stat în putință, însă totul a fost în zadar. Minorul a murit.

Citeste si: VIDEO| Caz revoltător în Galaţi: Şi-a abandonat copilul în stradă

Familia victimei, în stare de șoc, a agresat personalul medical. Ei au considerat că nu au fost capabili să le salveze fiul, așa că și-au vărsat nervii pe medici.

Pe lângă vorbele dure asupra cadrelor medicale, oamenii l-au lovit serios pe șofer, ajungând să distruga ambulanța. Șoferul a primit numeroase lovituri, fiind lovit la cap și abdomen. La scurt timp după aceste acte violente, au intervenit oamenii legii care au deschis un dosar penal în care persoanele care au acționat sunt acuzate de ultraj și distrugere.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

Citeste si: Un copil de un an și-a pierdut viața după ce s-a înecat cu o bomboană. Părinții lui au luat la bătaie echipajul SMURD, care venise să-l salveze

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI