Cazul a intrat in atentia cadrelor medicale duminica seara, cand un apel la 112 anunta prezenta unui copil in stare de inconstienta, care ar fi fost victima unui accident de bicicleta.

Ajunsi la fata locului, cei din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) au gasit un copil de noua ani, in coma, care insa nu prezenta niciun traumatism care sa fi indicat ca a fost vorba de un accident de bicicleta.

„Pacientul a fost preluat in stare de inconttienta de pe un imas din apropiere de Flamanzi. Initial s-a stabilit un scor Glasgow 8-9, care este grav, insa ulterior am reusit sa il stabilizam si sa il transportam la Urgente Pediatrie pentru supraveghere si tratament de specialitate”, a percizat medicul Andreea Starica, din cadrul SJA Botosani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Din cauza faptului ca mama, aflata si ea in stare de ebrietate, nu comunica aproape deloc cu cadrele medicale, acestea au fost nevoite sa ia in calcul orice varianta, chiar si o intoxicatie, supunand copilul la un set complet de teste si evaluari, mai ales ca initial acesta nu prezenta halena alcoolica.

In cele din urma, insa, mama a recunoscut ca baiatul ar fi „gustat putina bere” si poate acesta era motivul starii lui. Cazul a fost prezentat si celor de la Protectia copilului.

 

 

Sursa: MonitorulBT


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si