UPDATE- „Copilul a fost găsit. Este bine, într-o condiţie fizică bună, nu a fost victima vreunei infracţiuni. La acest moment este împreună cu familia şi poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5”, a transmis Poliţia Capitalei.

Instituţia mulţumeşte tuturor celor implicaţi în găsire copilului: „Mulţumim tuturor pentru implicare! Cetăţenilor care au distribuit fotografia băiatului, voluntarilor, colegilor jandarmi şi pompieri care ni s-au alăturat în căutar, tuturor celor care cu fapta şi cu gândul bun au contribuit la găsirea lui Răzvan”.

 

Poliţia Capitalei  a precizat că un băiat în vârstă de 12 ani a dispărut, marţi în jurul orei 14.30, în în zona rond Alexandria, el rătăcindu-se. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă maron, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben, mai spune sursa citată.

Citeste si: După ce a fost dat dispărut 2 luni, un bărbat de 46 de ani a fost găsit într-o pădure din Argeș

Ce au transmis autoritățile

„Astăzi, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, Răzvan Ştefan Linte s-a rătăcit. Are 12 ani, nu cunoaşte zona, iar la momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă maron, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben. Are 1,50 m înălţime şi 35 de kilograme”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Sabina, polițista moartă la Brașov?! Acum s-a aflat dacă tânăra a fost omorâtă sau s-a sinucis

Citeste si: Amenintarea cu bomba, necitita de politie

Sursa menţionată adaugă că „cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe prin apel 112 sau cea mai apropiată secţie de poliţie”.

Un minor de 12 ani a dispărut în zona rond Alexandria din Bucureşti. Poliţia Capitalei solicită ajutorul oamenilor

Copil dispărut la rond Alexandria din București.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: China interzice tatuajele pe terenul de fotbal! Iată cum vrea Partidul Comunist Chinez să dea un „exemplu bun pentru societate” cu noua regulă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si