Close sidebar
Close sidebar

Copil în vârstă de 10 ani, accidentat pe pârtia de schi. Acesta a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov

După ce a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu, un copil în vârstă de 10 ani a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență Brașov.

Alexandra Bercea,

Copil în vârstă de 10 ani, accidentat pe pârtia de schi. Acesta a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov

[Sursa foto: fotojet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Salvamont Prahova și Salvamont Sinaia au colaborat pentru acordarea primului ajutor medical și evacuarea din munte a unui copil de 10 ani, ce a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu, pe domeniul schiabil Sinaia", anunță Salvamont.

Salvamont Sinaia a acordat primul ajutor copilului

Copilul în vârstă de 10 ani a primit primul ajutor din partea Salvamont Sinaia.

Acesta a fost transportat ulterior la cabinetul medical de la Baza Salvamont Prahova Cota 1400, unde a primit în continuare primul ajutor.

Pentru transportul la Spitalul Județean de Urgență Brașov, a fost solicitat elicopterul de la POA Brașov.

Citește și: Copil de 8 ani, accidentat grav după ce a ieşit de pe pârtia de schi

Sfatul salvamontiștilor este acela de a merge cu viteza adecvată și să fie adaptați permanent condițiilor, indiferent de calitatea pârtiei.

Tânără în vârstă de 25 de ani, la un pas să își piardă viața

O misiune a avut loc în Munții Bucegi, după ce salvamontiștii au intervenit în salvarea unei tinere de 25 de ani, din Galați. Aceasta a căzut 100 de metri, într-o prăpastie. În ajutorul său a fost solicitat și un elicopter.

Tânăra în vârstă de 25 de ani, împreună cu prietenul său, au încercat să ajungă la cabana Mălăiești.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aceștia nu erau echipați corespunzător, potrivit salvamontiștilor. Mai mult de atât, au pornit pe traseu la o oră târzie.

Tânăra a alunecat în zona Valea Rea. A căzut mai bine de 100 de metri în prăpastie. 

Prietenul său a sunat după ajutoare, mai multe echipe de salvatori din Brașov, Bușteni, Prahova și Râșnov venind de urgență.

Citește și: Elicopterul SMURD a intervenit de urgență pentru a salva o turistă accidentată la schi

De asemenea, de la Târgu Mureș a venit un elicopter.

Acesta a fost primul ajuns, reușind să recupereze victima după câteva încercări. Tânăra a fost transportată la spitalul din Brașov.

Copil de 8 ani, accidentat grav după ce a ieşit de pe pârtia de schi

Un copil de 8 ani s-a accidentat pe pârtia de schi Transalpina Ski Resort. Copilul se afla pe pârtie alături de mama și fratele lui. 

Copilul era în stare de inconștiență când salvatorii au sunat la 112

Băiatul se afla pe schiuri în momentul în care a căzut.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Marcel Andreescu, șeful Salvamont Voineasa, a declarat pentru News.ro că este vorba despre un băieţel care se afla la schi şi care a ieşit de pe pârtia amenajată, accidentându-se grav. 

Salvatorii au intervenit în urma unui apel la 112, copilul fiind în acel moment în stare de inconştienţă.  Având în vedere gravitatea cazului, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD. 

Citește și: FOTO: Accident dramatic în Satu Mare! Doi tineri au fost la un pas de moarte după ce s-au răsturnat cu mașina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI