Camera de bord a înregistrat cum un autoturism care efectuează o depășire ilegală chiar lângă o trecere de pietoni a fost la un pas de a lovi un copil.

Incidentul a avut loc miercuri, 27 ianuarie 2022, de dimineață, în aproprierea Liceului de Artă din Baia Mare, pe o trecere de pietoni. Chiar lângă marcajul pietonal se afla un agent de poliție, care în tot acest timp dădea neputincios din umeri.

Minorul mergea la cursuri la Liceul de Arta joi dimineață, cu puțin înainte de ora 8. Agentul de Poliție care se afla și el lângă trecere lucrează la Poliția Locală Baia Mare. Vizibil speriat, copilul se întoarce pe marginea drumului lângă polițist. La scurt timp după, elevul acesta reușește să traverseze, după ce trece o mașină de deszăpezire.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O altă elevă s-a stins din viață la scurt timp după ce a ieșit din izolare. Medicii nu au putut face nimic pentru a o salva

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor

Imaginile au ajuns și la autorități, iar conducerea IPJ deja efectuează verificări pentru a putea lua măsurile impuse de lege în acest caz.

,,Este inadmisibil și sper să se ia măsuri cât de urgent, să fie identificat șoferul și să se ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Polițistul a stat și s-a uitat în continuare, și nu a zis nimic. 

Mai erau doi polițiști, cred că se puteau duce după el, sau să sune, să ia numărul de înmatriculare să îl comunice mai departe.

Nici nu m-am gândit că nu se va întâmpla acest lucru”,  a precizat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic și tatăl elevului.

Citeste si: O femeie a vrut să cumpere un copil dintr-un supermarket: „A spus că băiatul e perfect”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si