Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitați să intervină miercuri, pe strada Andrei Mureşanu din Constanţa după ce o butelie a explodat. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Deflagrația nu a fost urmată de incendiu, a precizat ISU Dobrogea.

Citește și: Un avion de linie, Air Canada, plin cu pasageri a luat foc la Montréal după un zbor de la Geneva

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au afirmat că în urma exploziei au fost răniţi un copil de patru ani, care a suferit arsuri de gradul 2 pe mâini şi picioare, şi mama lui, diagnosticată cu arsuri de gradul 1 pe picioare.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Explozie puternică la o casă din Cluj. Două persoane s-au autoevacuat

O casă a fost distrusă de explozie în județul Cluj. Două persoane care se aflau în locuință au reușit să se autoevacueze. Cauza producerii deflagrației este necunoscută.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu devastator la un azil de bătrâni din Milano

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Cauza deflagrației nu este cunoscută încă. În casă se aflau două persoane care au reușit să se autoevacueze.

Ce au transmis autoritățile?

Pompierii de la Detașamentul Dej au fost solicitați să intervină în localitatea Băița unde s-a produs o explozie, neurmată de incendiu.

Din primele informații, două persoane au reușit să se autoevacueze din casă. Se deplasează la fața locului două autospeciale, o ambulanță SMURD, precum și SVSU Gherla.

Forțele au ajuns la locul solicitării. Potrivit informațiilor comunicate până acum, cele două persoane au suferit atac de panică.

Citește și: Un incendiu puternic a izbucnit la o groapă de gunoi din Dâmbovița. Pompierii au intervenit

O femeie de aproximativ 20 de ani și un bărbat de aproximativ 55 de ani au fost evaluați de către echipajele medicale. Din fericire, aceștia nu prezintă afecțiuni grave.

Citește și: Descoperire şocantă! Şase cadavre într-o casă incendiată. Printre victime, o fetiță de 11 ani. Tatăl copilei este principalul suspect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si