Inspectoratul General al Aviaţiei (IGAv) anunţă că, marţi, se derulează o misiune pentru transportarea unui copil aflat în stare gravă de la Timişoara la Stuttgart. Copilul suferă de stenoză de valvă pulmonară severă şi va primi tratament de specialitate.

Ce au transmis autoritățile despre transportarea băiatului la spital

„În aceste momente, avionul Piper PA-42 Cheyenne III desfăşoară o misiune aeromedicală externă, pentru salvarea unui copil aflat în stare gravă, diagnosticat cu stenoză de valvă pulmonară severă.

Copilul a fost preluat de pe aeroportul din Timişoară şi transferat la Klinikum Stuttgart, Germania, pentru a urma tratament medical specializat”, a transmis, marţi, IGAv.

Citeste si: Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Cum arată astăzi Irinuca!

Sursa citată a precizat că pe tot parcursul zborului, copilul a fost asistat şi monitorizat de o echipă medicală asigurată de Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

copil transportat de urgență cu smurd
Echipaj SMURD la datorie.[Sursa foto: google]

Citeste si: O cântăreața celebră de la noi susține că soțul ei a murit după o greșeală a medicilor! ”Am solicitat necropsie și mi s-a spus că nu a avut...”

De la începutul anului şi până în prezent, avionul Piper PA-42 Cheyenne III a executat 3 misiunile SMURD, în slujba cetăţenilor.

Citeste si: Fundația Altex: „Împreună putem salva viețile pacienților de la ATI!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si