Polițiștii de frontieră au descoperit un pescador supra-aglomerat cu persoane care se aflau în pericol, pe Marea Mediterană. Echipajul navei Poliției de Frontieră Române care participa, sub egida Frontex, la o misiune de patrulare alături de autoritățile italiene, a reușit să salveze o viață. Este vorba despre o fetiță afgană. Poza cu zâmbetul ei a făcut furori pe rețelele de socializare.

Citeste si: Un om a mâncat un șarpe veninos pentru a se feri de COVID-19. Medicii, uimiți de rezultat

Printre imigranții descoperiți de oamenii legii pe pescadorul extrem de aglomerat se numără și o fetiță afgană. Minora are patru ani. Un polițist român nu a stat prea mult pe gânduri și și-a riscat viața pentru a o salva pe copilă.

Poliția de Frontieră a transmis într-o postare, pe Facebook, că deși pare un gest poate neînsemnat, este vorba de salvarea unei vieți. Peste ani, copila de origine afgană își va aduce aminte de omul care și-a riscat viața pentru a o putea salva pe a ei.

Polițistul erou este român și are o bogată experiență, având șapte misiuni internaționale la activ. Cosmin, eroul micuței de patru ani, a avut parte de momente destul de copleșitoare atunci când a zărit-o pe micuță. El a făcut tot posibilul pentru ca ea să se simtă protejată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Salvamontist din Argeș, ucis pe banda de urgență de un camion

După operațiunea de salvare, polițistul român i-a oferit fetiței mai multe dulciuri.

„Tactul și vorbele de încurajare ale colegului nostru de la Garda de Coastă au facut ca fetița să se simta ocrotită și în siguranță, în pofida mediului străin și a pericolului în

care se afla. Uimirea și bucuria fetiței afgane au fost cu atât mai mari când a primit un pachet plin cu dulciuri”, a scris Poliția de Frontieră pe Facebook.

Citeste si: VIDEO| Copil de doi ani- găsit mort în apele Someșului

Cosmin- polițistul erou de la Poliția de Frontieră

Polițistul de frontieră a mărturisit că este o satisfacție enormă pentru el faptul că a reușit să aducă un zâmbet pe buzele unui copil. Cosmin a declarat că este unul din cele mai emoționante evenimente din toată cariera sa.

copila afgană salvată de polițistul cosmin
Pescadorul super-aglomerat de pe mare.[Sursa foto: Poliția de Frontieră]

Bărbatul a afirmat că a uitat de tot de orice urmă de militărie și că s-a emoționat profund atunci când s-a uitat în ochii copilei. În acele momente și-a adus aminte de inocența copilăriei. El a mai povestit că își dorește să salveze cât mai mulți copii aflați în situații dificile.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Polițiștii de frontieră de origine română de pe nava maritimă de patrulare MAI 1101 a Gărzii de Coastă, aflați în misiune FRONTEX în cadrul Operațiunii Maritime Comune "THEMIS 2021", au reușit să salveze, în total 230 de persoane de la începutul săptămânii și până acum.

Polițiștii români le-au oferit persoanelor aflate în pericol hrană, apă, asistență și s-au asigurat că au ajuns cu bine în Portul Roccella Ionica din Italia, acolo unde autoritățile le-au preluat și le-au identificat.

Citeste si: Momentul în care o adolescentă se luptă cu o ursoaică ca să își salveze câinii. Imaginile au ajuns virale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si