O adolescentă din județul Prahova s-a prezentat, joi, la Poliție pentru a reclama că a fost agresată sexual, agresorul fiind, conform declaraţiilor fetei, tatăl său. Poliția a deschis un dosar de cercetare, tânăra fiind audiată, joi după amiază.

Ce au transmis autoritățile

Potrivit datelor furnizare de oficiali din cadrul Inspectoratul de Poliția Judeţean Prahova, fata s-a prezentat joi dimineaţă, la ora 5:00 la sediul Secției de Poliție Rurală Blejoi, declarând că a fost agresată sexual de către tatăl ei.

Citește si: Un copil de 13 ani a sunat la 112 și a anunțat că tatăl său încalcă ordinul de protecție

„În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă în vederea stabilirii situației de fapt şi luării măsurilor legale care se impun. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului”, informează Poliţia județeană Prahova.
Joi după amiază, în dosar încă se mai fac audieri, au declarat pentru News.ro surse apropiate anchetei şi urmează ca polițiștii să ia măsurile legale, dacă se constată că afirmațiile fetei se confirmă.

Scene șocante: un bărbat de 30 de ani a violat o minoră de 13 ani

Scene cutremurătoare în Dolj. Un bărbat de 30 de ani a fost arestat preventiv. El a violat o fată de 13 ani.

Autoritățile l-au arestat pe individul de 30 de ani pentru 30 de zile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO- Bărbat condamnat la 11 ani și 9 luni de închisoare pentru că și-a violat fiica vitregă

Omul a violat o fată în vârstă de 13 ani.

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a transmis, joi că polițiștii Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați, marți seara, de o tânără de 24 de ani, cu privire la faptul că, sora sa de 13 ani ar fi fost victima infracțiunii de viol.

Citește si: Acuzații șocante- copil violat de părinți

„Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 05 iulie, în jurul orelor 20.30, un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce se afla în locuința comună, ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa în vârstă de 13 ani, împotriva voinței acesteia”, se arată în comunicat.
Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de viol, ulterior fiind prezentat instanței care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citește si: Cazul Caracal se apropie de final! Ce decizie au luat procurorii în privința lui Gheorghe Dincă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si