Close sidebar
Close sidebar

Copila de 12 ani care cântărea 6 kg a murit

Fata de 12 ani din Monoleasa, care cântărea doar 6 kilograme, internată în urmă cu două săptămâni în secţia de ATI a Spitalului din Botoşani, a murit.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inspectoratul de Poliţie Botoşani a deschis o anchetă după ce fata de 12 ani din Monoleasa, care cântărea doar 6 kilograme, internată în urmă cu două săptămâni în secţia de ATI a Spitalului din Botoşani, a murit, scrie Mediafax.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei şi a expertizei medico legale în acest. Oamenii legii au declanșat o anchetă în cazul copilului în vârstă de 12 ani subnutrit.  

În acest caz a fost deschisă o anchetă ca urmare a decesului copilului, după ce am fost informaţi de reprezentanţii spitalului. Se fac cercetări şi aşteptăm rezultatele necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În urmă cu 2 săptămâni, fata de 12 ani din comuna Manoleasa a ajuns la spitalul din Botoşani malnutrită şi deshidratată, ea cântărind doar 6 kg.

Medicii au anunţat că aceasta s-a născut cu o encefalită cronică infantilă, cu tetrapareză spastică şi a ajuns la spital foarte deshidratată, cu enterocolită şi prezenta cel mai mare grad de malnutriţie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI