O adolescentă din SUA a murit după ce a fost mușcată de 20 de câini. Fata se plimba pe lângă casa familiei. Lyssa Rose Upshaw pe strada pe care obișnuia să meargă zilnic.

Citeste si: Imagini inedite cu o copilă afgană salvată de polițiștii români din Marea Mediterană

Doliu în casa unei familii din SUA. Mezina familiei a fost ucisă de o haită de câini. Lyssa Rose Upshaw a lăsat o durere imensă în familie, iar acum aporpiații cer să se facă dreptate.

Copilă ucisă de o haită de câini

Lyssa Rose Upshaw din Navajo, Arizona, a avut un sfârșit cumplit. Fata a ieșit să facă o plimbare banală, însă și-a găsit sfârșitul. Ea a fost mutilată de o haită de 20 de câini. Medicii legiști au confirmat leziune extinse în care se observau urmele colților câinilor, dar și tăieturi şi abraziuni la nivelul gâtului și al capului.

Citeste si: CAINII CARE VALOREAZA O AVERE

Adolescenta a fost găsită hainele rupte şi murdare de noroi şi sânge. Mama tinerei, Marissa Rosse Jones consideră că cei 20 de patrupezi sunt de vină pentru decesul adolescentei. Ea a mărturisit că fata ei nu a ajuns acasă până la ora stabilită, adică 17:30. Marissa a intrat în panică și și-a trimis fiul să o caute pe fată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

copilă de 13 ani mușcată de câine
Fată mușcată de câini.[Sursa foto: spynews]

După ore de căutări, fetița a fost găsită mușcată de un câine al unei verișoare, care obișnuia să umble mereu într-o haită alături de alți 20 de câini din zonă. „Nu am crezut niciodată că asta i se va întâmpla vreodată fiicei mele. Era o iubitoare de câini. Picioarele îi erau mestecate. Era prea târziu”, a declarat Marissa Rosse Jones.

Citeste si: Daune de 17.000 de euro după ce un copil a fost mușcat de un câine. Cum se simte fetița

Mama victimei a afirmat într-o postare pe Facebook că familia care deținea câinii i-a ascuns în curte de când s-a aflat de decesul fetiței. Doar 12 dintre ei au putut fi găsiți și luați de oamenii legii care s-au ocupat de caz.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Conform estimărilor publicate de New Feican Mexican, în prezent, aproximativ 250.000 de câini vagabonzi au fost întregistrați în Navajo, Arizona. Oamenii legii caută cât mai multe dovezi pentru a putea recupera și ceilalți patrupezi de la familia vecină.

Medicul legist a anunțat că moartea fetei este una accidentală.

Mama fetei a povestit, cu lacrimi în ochi, că Lysa Rosse Jones avea planuri mari de viitor, era o iubitoare a patrupezilor și de abia aștepta să intre în echipa sportivă a liceului Cross Country. Femeia a mărturisit că fiica ei merita mult mai mult respect și grijă din partea stăpânilor câinilor.

Citeste si: S-a măritat cu un delfin, însă nu se aștepta vreo secundă la asta! A rămas văduvă și nu vrea să mai audă niciodată de căsătorie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si