Marți, 15 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat percheziții domiciliare la trei persoane, bănuite de trafic de minori, viol și tâlhărie. În urma cercetărilor efectuate, a reieșit că trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, ar fi racolat o minoră în cursul anului 2021, cu care a întreținut relații sexuale prin constrângere.

Ulterior, tânăra a fost obligată să întrețină relații intime și cu alte persoane din oraș, contra unor sume de bani.
Totodată, cele trei persoane ar fi deposedat minora de bijuteriile din aur pe care la purta la acel moment.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mijloace materiale de probă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Organele competente precizează că pe parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Citeste si: Un profesor din Indonezia, găsit vinovat de viol, a primit închisoare pe viață

Un tânăr a fost violat și omorât în bătaie

Un alt tânăr din Bacău a murit după ce a fost sechestrat timp de șapte ore de cinci tineri care l-au bătut cu pumnii și picioarele.
Tribunalul Bacău i-a condamnat pe cei cinci tineri la pedepse cuprinse între 16 și 23 de închisoare pentru lipsire de libertate, viol și omor calificat.

Pe data de 01.08.2020,

cei cinci tineri au dat o petrecere în imobilul în care se aflau. Când aceștia au rămas fără băuturi alcoolice, au rugat un taximetrist să le cumpere băuturi și țigări. Un băiat care a oprit un taxi pentru a ajunge acasă a ajuns în mașina taximetristului, care a fost transportat la petrecerea tinerilor. Acesta era în vârstă de 27 de ani, din satul Mileștii de Sus.
Când a ajuns în locuință, a fost invitat să danseze, dar băiatul a refuzat, fiind lovit cu palmele peste față.
”Din declaraţiile date de către inculpaţi rezultă că victima ar fi încercat să părăsească locuinţa de mai multe ori, dar a fost oprită de fiecare dată şi lovită ulterior de către inculpaţi”, spun anchetatorii.

Citeste si: Doi adolescenți au fost reținuți de polițiști după ce au agresat sexual o minoră în vârstă de 14 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si