Close sidebar
Close sidebar

Copila de 14 ani, gasita moarta in parc cu capul zdrobit! Doi adolescenti sunt criminalii cu sange rece!

Tori Sokolova a fost gasita moarta in West Park, la o zi dupa ce a fost data disparuta.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adolescenta a fost gasita moarta, joi, in West Park, de un trecator care a ramas de-a dreptul ingrozit. Fata avea numeroase lovituri la cap si acestea i-ar fi cauzat moartea. Tanara locuia la o aruncatura de bat de locul crimei, dar niciun apropiat nu a gasit-o. Ea a fost data disparuta miercuri, dar nimeni nu aflase vesti despre ea. Cu atat mai mare a fost socul cand au gasit trupul neinsufletit.

Doi adolescenti, de 16 si 17 ani, au fost arestati si sunt suspectii principali in acest caz infiorator. Cei doi au ucis-o fara mila pe fata care abia intrase la liceu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Retelele de socializare au explodat cu mesaje emotionante pentru familia fetei, din partea prietenilor virtuali, dar si a apropiatilor: "Era prietena mea cea mai buna, nu pot sa cred ca s-a dus. Te iubesc atat de mult!". Oamenii s-au mobilizat pentru a amenaja un loc in parc dedicat fetei.

Politia cauta in lacul din parc arma crimei, iar ucigasii vor primi ani grei de pedeapsa. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI