Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Accident rutier devastator. O copilă de patru ani a fost ucisă de o femeie care circula fără permis

Clipe șocante în Iași. O minoră, în vârstă de patru ani, a fost omorâtă de o femeie care conducea fără să aibă permis auto.

Georgiana Balaban,

Micuța de patru ani nu a putut fi salvată.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia a avut loc pe 1 iunie 2022, de Ziua Copilului. Seara trecută, o copilă a murit după ce o femeie s-a urcat la volan fără permis de conducere. Șoferița a izbit-o din plin, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

Citește si: VIDEO- Tragedie în Capitală. Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni la doar câțiva metri de locul în care a murit Raisa

O fetiță și-a pierdut viața chiar de Ziua Copilului. Minora a pierit pe o șosea din România.

Femeia nu deținea permis de conducere

Accidentul cumplit a avut loc în comuna Scobinți din județul Iași. O copilă de doar patru anișori a fost lovită din plin de o femeie în vârstă de 28 de ani, care s-a urcat la volanul mașinii fără a deține un permis de conducere.

Martorii au sunat imediat la numărul de urgență, 112, astfel că la fața locului au sosit îndată mai multe echipaje de salvare, cât și oamenii legii. Din nefericire, încercarea medicilor de a o readuce la viață pe copilă a fost în zadar, astfel că au constatat decesul pe loc.

Citește si: Un sibian a fost prins la volan cu o alcoolemie de peste 5 la mie

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Poliția a deschis un dosar penal pentru a afla circumstanțele în care s-a produs întreaga tragedie.

Individa nu deținea permis de conducere astfel că în aceste momente se flă la Secția de Poliție, fiind acuzată de ucidere din culpă, cât și de conducerea autoturismului fără drepturi legale.

Citește si: Un tânăr pe trotinetă electrică a "spulberat" o fetiță de 1 an și 6 luni

„(...) Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că femeia în vârstă de 28 de ani nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Ioana Bîlea.

Citește si: Un tânăr de 18 de ani a ars de viu, după ce mașina în care se afla a explodat, în urma unui accident

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI