O fetiță de 3 ani a fost salvată de polițiști din râul Dâmbovița, miercuri dimineață. De asemenea, au scos-o din apa şi pe mama fetiței, care intrase pentru a o salva.

Citește și: Patru copii au murit înecați în încercarea de a-l scoate pe unul dintre ei dintr-un lac înghețat

„La data de 12 iulie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 06.00,

prin sistem 112, cu privire la faptul că o fetiţă ar fi căzut în râul Dâmboviţa. Întrucât s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au acționat imediat şi au pătruns în apa râului, reușind să scoată din apă pe fetiţă şi pe mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva”, anunță Poliţia Capitalei.

Citește și: A doua zi de căutări pe râul Someș. Scafandrii și pompierii caută trupul tânărului de 19 ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asemenea, poliţiştii le-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea unui echipaj de prim ajutor, ambele fiind cooperante şi conștiente.

Victimele au ajuns în stare stabilă la spital

Atât fetiţa, în vârstă de aproximativ 3 ani, cât şi mama ei au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Citește și: Copilul, de șase ani, plecat pe malul râului Ialomiţa a fost găsit înecat

Din primele cercetări, s-a stabilit că fetiţa ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în râu.



Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Citește și: Un copil de șase ani a dispărut în Ialomița, după ce un băiat l-ar fi împins în apă. Mama lui nu a sunat la 112

Citește și: Lumea sportului este în doliu! Un fotbalist a decedat înecat într-un canal din Amsterdam: „Nu bea, nu fuma și nu se droga: era sportiv și știa să înoate foarte bine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si