„Ne-a întrecut toate așteptările, ce sa va spun...”, a declarat Florin Coadă- tatăl fetei.

„Toate emoțiile și aventurile personajului le a preluat ca fiind propria experiența. A reacționat ca și cum ar fi experiența sa personală. Probabil ca in viața reala i-a lipsit acest spirit de aventura pe care a dorit sa l trăiască pe propria piele.”,

a transmis Elena Stambuli- psiholog.

Citește și: Dispărută după ce a citit „Pisicile Războinice”

Peste 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari au căutat-o pe fata de 14 ani prin pădure inclusiv cu câini de urmă și cu o dronă.

Minora a fost găsită în gară

Din gară- polițiștii au dus-o pe copilă la un centru de protecție a minorilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: ALERTĂ- femeie dispărută. Spălățelu Lucia a plecat de acasă și nu s-a mai întors

„Am vrut sa știm ca e bine și atât, de restu nu ne interesează. Acum nu putem sa tragem o concluzie pana nu vedem ce și cum a fost.”, a adăugat tatăl fetei.

După ce va ajunge acasă- fetița va fi monitorizată de cei de la Protecția Copilului și va beneficia de consiliere psihologică.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință”

„La 14 ani ar trebuie sa fie deja dezvoltată gândirea critica adică sa facă diferența dintre realiate și fantastic.”, a încheiat psihologul.

Vestea îmbucurătoare din toată aventura e că fata nu a căzut victima vreunei infracțiuni- spun polițiștii. Cum a bătut singură țara dintr-un capăt în altul- rămâne încă un mister!

Citește și: Primele vești despre celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! „Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” Iată care a fost motivul tăcerii sale din ultima perioadă! O renumită jurnalistă din Turcia a reușit să afle ce anume i s-a întâmplat de fapt!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si