Momente tragice în Anglia. O mamă este îngenuncheată de durere după ce și-a condus copila pe ultimul drum. Fetița a murit într-un incendiu petrecut în rulota în care campa alături de familie.

Citeste si: Un camion plin de mobilă a luat foc în mijlocul autostrăzii

Louisiana-Brook Dolan a murit la doar doi ani. Din cauza flăcărilor, care au avut loc în rulotă, și a fumului inhalat a murit.

Medicii au anunțat decesul minorei.

Cum a murit Louisiana la doar doi ani

Natasha Broadley era alături de fetiță și ceilalți trei frați în rulota familiei. Cei cinci campau într-o zonă special amenajată. Dintr-o dată rulota a fost cuprinsă de flăcări. Femeia a reușit să iasă la timp, alături de cei trei copii, însă copila nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Citeste si: Incendiu puternic la Cluj-au fost lansate mesaje RO-ALERT

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit anchetei, corpul Louisianei a fost identificat în baza unui test ADN, pe care oamenii legii l-au realizat după incendiul devastator. „Au fost preluate probe de la un alt membru al familiei pentru a putea avea un profil cât mai clar al rezultatului ADN. Acestea au fost comparate cu eşantioane prelevate de la trupul carbonizat şi prin urmare, identitatea acesteia a putut fi confirmată", au transmis anchetatorii, potrivit observatornews.ro.

copilă moartă de doi ani în incendiu

Copilă moartă în incendiu.

[Sursa foto: PixaBay]

După ce s-a confirmat identitatea, anchetatorii au preluat probe suplimentare pentru a stabili ce substanțe a inhalat copila. Procurorii au declarat că aceste teste pot avea un rezultat concret după aproximativ două luni, așa că ancheta a fost amânată.

Citeste si: Incendiu la o fabrică de pâine din județul Constanța. Focul se manifestă pe 1.400 de metri pătraţi

Copila a fost înmormântată la Biserica Sfânta Maria Magdalena din Lincoin. Mama micuței a mărturisit că oricine vrea să participe este binevenit, iar tema înmormântării a fost culoarea roz. Natasha a izbucnit în lacrimi până la terminarea slujbei.

Copila a fost băgată într-un sicriu roz, din desene animate. Foarte multe flori au fost aduse în memoria fetei. Sicriul fetiței a fost transportat de o caleașcă cu cai albi.

Citeste si: UPDATE Alertă de incendiu în mall Băneasa! Sute de persoane au fost evacuate VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si