Destin tragic pentru o copilă din Scoția. Minora de 13 ani a murit în chinuri teribile chiar pe canapeaua din casă. Mama fetei se afla la bar alături de soțul ei. Robyn Goldie a făcut peritonită și a murit, după ce a suferit un ulcer duodenal perforat.

Cazul fetiței a șocat întreaga planetă. Ea și-a dat ultima suflare pe canapea în timp ce era singură.

Mama minorei a ales să meargă la o cârciumă pentru a se distra, chiar dacă știa problemele copilului său.

A cerut să fie salvată, dar mama i-a refuzat dreptul la viață

Mama lui Robyn Goldie a refuzat să o ducă la spital, chiar dacă copila se simțea rău. În urmă cu doar o săptămână, fata i-a zis mamei sale că se simte foarte rău și că are dureri de nesuportat. Femeia a refuzat să sune la urgențe, dar și să-i dea calmante fiicei sale. Sharon a pus-o pe copilă să consume băuturi alcoolice și să fumeze canabis.

copilă moartă în chinuri teribile
Copila moartă alături de mama ei, Sharon.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, mama minorei a ajuns în fața judecătorilor de la Tribunalul Edinburgh și a pledat nevinovată în cazul de omucidere din culpă. Procurorii au transmis că femeia are grave dificultăți atât din punct de vedere psihic, cât și fizic și i-au acceptat pledoaria. Sharon Goldie a recunoscut că nu s-a ocupat de îngrijirea fiicei sale și a lăsat-o să moară în chinuri.

Citeste si: Doliu la Dinamo! A murit în timp ce clubul e în prag de faliment!

Citeste si: A murit președintele grupului Samsung. Era cel mai bogat om din Coreea de Sud

Mama din Scoția a primit 3 ani și jumătate de închisoare. Judecătorii au afirmat că cea mai mare pedeapsă va fi faptul că va trăi restul vieții cu vinovăția pentru moartea propriului copil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si