Close sidebar
Close sidebar

O copilă răpită, din mall, a fost găsită după cinci ani

O minoră care a fost răpită, dintr-un mall, a fost găsită abia după cinci ani. Copila a fost dusă în Mexic.

Georgiana Balaban,

O fetiță a fost găsită la cinci ani după ce a fost răpită. 

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fetița a fost răpită în anul 2018 dintr-un mall din Washington. Ea a fost găsită cinci ani mai târziu în Mexic. Copila, în prezent în vârstă de 8 ani, s-a reîntors în SUA. FBI oferise o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la recuperarea lui Aranza Maria Ochoa Lopez.

Citește și: Adolescenta din Sibiu care a fost răpită în urmă cu un an face declarații șocante: „Părinții vor să mă vândă”

Reprezentanții FBI au dat o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la recuperarea lui Aranza Maria Ochoa Lopez. Copila care acum are opt ani a fost găsită de autoritățile din Michoacan, Mexic, în luna februarie. Ea a fost dusă în SUA de agenții speciali ai FBI, a anunțat filiala din Seattle a biroului, conform Mediafax.

Minora a fost căutată timp de cinci ani

„Timp de mai bine de patru ani, FBI și partenerii noștri nu au renunțat la Aranza", a declarat Richard A Collodi, agent special responsabil al biroului FBI din Seattle, potrivit Sky News. Aranza a fost plasată în grija statului și în plasament familial în 2017, în urma unor plângeri potrivit cărora a fost abuzată fizic de mama ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Cine este Julia Faustyna, tânăra care pretinde că e fetița Madeleine McCann răpită cu 16 ani în urmă. Ea a prezentat dovezi uluitoare

Oamenii legii au arestat-o pe femeie la un an de la dispariția copilei, în septembrie 2019, în Pueblo, Mexic. Ulterior, ea a fost judecată pentru răpire, jaf și intervenție asupra custodiei fiind condamnată la 20 de luni de închisoare.

Citește și: Tentativă de răpire a unui copil, în plină stradă, chiar de lângă mama lui

Citește și: Ea este Angelika, studenta dispărută din Sibiu în urmă cu o lună. Peste 300 de persoane o caută pe tânăra de 25 de ani: „La un moment o vom și găsi”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI